Optimisme i Holbæk Pibe Band inden konkurrence i Tyskland

Holbæk Pipe Bands musikalske leder, Pipe Major Rune Sawath Jensen, er optimist før weekenden i Bremen. Foto: Holbæk Pibe Band.

Der er optimisme at spore hos Holbæk Pibe Band før en stor konkurrence i Tyskland i den kommende weekend.

Holbæk Pibe Band er klar med et stærkt hold og en række fremragende solister til årets første konkurrence for pipe bands, B.A.G. Wintercompetion i Bremen i Tyskland.

Bandet har kun begrænsede erfaringer med denne konkurrence, men deltog dog med seks musikere sidste år, som en slags prøve af arrangementet, der er kommet ind i stedet for et lignende, der tidligere har været gennemført i Hamburg.

De seks musikere sidste år hentede flotte placeringer i den store konkurrence, hvor bl.a. Henrik Vinther hentede en første- og en tredjeplads i de to konkurrencer, han stillede op i.

I år stilles der med fuldt hold og udover solokonkurrencerne, er Holbæk Pipe Band også med i en række kvintet-konkurrencer.

I kategorien Grade 4 stilles der tilmed op med to kvintetter, dog med lidt forskellig besætning.
Grade 4 – 1: Marie Vinter, Kasper Buhr Jeppesen, Henrik Vinther, Camilla Rask Poulsen og David Lundgreen.
Grade 4 – 2: Jacob Bøje Pedersen, Marie Vinther, Ina Bo Winding, Lisbet Kværnø og Rune Sawath Jensen.
MSR (March-Strathspey-Reel): Jacob Bøje Pedersen, Kasper Buhr Jeppesen, Camilla Rask Poulsen, Tobias Eriksen og Rune Sawath Jensen.
Medley: Jacob Bøje Pedersen, Marie Vinther, Tobias Eriksen, Jens Hørring Olsen og Rune Sawath Jensen.

Det er mindre end to uger siden, Holbæk Pipe Band gav et brag af en koncert på Hotel Nyborg Strand.

– Koncerten gik så godt, at jeg tillader mig at vente noget stort af holdet også i Bremen, siger bandets musikalske leder, Pipe Major Rune Sawath Jensen, jeg ved i hvert fald at alle har rigtigt godt styr på deres instrumenter, og så kan det ikke gå helt galt.

Denne artikel er publiceret den 25. januar 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply