4. marts 2024

Arkivfoto: Morten Sundgaard - Skadestedsfotograf.dk.

Tre drenge i 15-16 års alderen blev i nat anholdt da de kørte rundt i en stjålet bil i Undløse-området.

Anholdelserne skete efter en borger ved midnatstid kontaktede politiet. Borgeren undrede sig over, at den samme bil flere gange var kørt ind på p-pladsen ved Undløse Kirke.

Den mistænksomme borger havde aflæst bilens nummerplade og da politiet slog det op, kunne de se, at bilen var blevet meldt stjålet fra Benløse ved Ringsted d. 22. december sidste år.

Politiet kørte til området med flere patruljer, herunder hundepatruljer, for at lede efter bilen, som blev fundet ved Ugerløse. Tre personer løb fra bilen, men både politihunde og politifolk løb hurtigere end de mistænkte, som blev stoppet og anholdt. Den ene af de tre anholdte blev i forbindelse med anholdelsen bidt af en politihund.

De tre mistænkte, en 15-årig og en 16-årig fra Tølløse og en 16-årig fra Regstrup, blev alle sigtet for at have benyttet den stjålne bil. De blev afhørt i løbet af natten og løsladt fredag morgen.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man har underrettet de sociale myndigheder om sagen. Men de tre unge kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Bilens ejer blev i nat underrettet om, at hans bil var fundet.

8 thoughts on “Tre teenagedrenge anholdt – kørte rundt i stjålet bil

  1. ja hvad fanden sker der lige! 15-16 årige, uden kørekort, stjålen bil, til fare for alle andre!!!!!!!!
    Hvor er forældrene!??? Åbenbart ikke i deres unges liv!!!

Comments are closed.