På trods af kræft: Kim Larsen forventer at gennemføre sommerkoncert

Kim Larsen har måttet aflyse vinterturnéen – men regner med at gennemføre koncerterne til sommer. Foto: Morten Rygaard.


Kim Larsen og Kjukken aflyser deres vinterturné efter Kim Larsen har fået konstateret kræft i prostata. Kim Larsen selv, forventer dog at gennemføre sommerturnéen, og dermed også koncerten i Holbæk.

Alle sejl er sat til for at det skal blive en super oplevelse, når Kim Larsen og Kjukken spiller på Filmtorvet den 25. august.

Og der er ingen tvivl om, at man hos foreningen bag koncerten, Rockbæk, har modtaget dagens besked om Kim Larsens sygdom og den efterfølgende aflysning af vinterturnéen i januar, februar og marts med en hvis ængstelighed.

Ifølge bandets impresario, Jørn Jeppesen, er Kim Larsen i gang med behandlingerne af kræften og det er grunden til, at han ikke har kræfter til vinterkoncerterne.

Kim Larsen selv er dog, midt i det hele, optimistisk med hensyn til sommerturnéen og dermed koncerten på Filmtorvet. På bandets Facebook-side udtaler den populære sanger:

– Jeg undskylder mange gange overfor både publikum og arrangører. Jeg er ved at blive en gammel nar, og meget imod min vilje har jeg måttet indse, at jeg har brug for ekstra tid til at komme i spilleform igen. Men jeg regner bestemt med at være klar til sommer.

Hele opslaget på Facebook, kan ses herunder:

Denne artikel er publiceret den 3. januar 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply