Nytårskoncert med champagne, kransekage og knald

Nu er det snart tid til den traditionsrige Nytårskoncert hos Holbæk & Omegns Musikskole. Billedet her, er fra koncerten i 2017. PRfoto.

Lørdag den 13. januar afholdes den årlige og traditionsrige nytårskoncert på Holbæk & Omegns Musikskole i Gundestrup.

Der forventes mere end 100 gæster, når 30 veloplagte musikere står i spidsen for fejringen af det nye år.

Denne gang er det ikke kun de velkomponerede stemmer til harmonikaerne, som publikum kan glæde sig til. Selveste HOM Salonorkester, der snart kan fejre 25-års jubilæum, har sagt ja til at være en del af arrangementet og kapelmester Liza Hansen glæder sig til at være med og garanterer, at publikum nok skal få sig én på opleveren.

Harmonikaorkestrene bliver som altid dirigeret af musiker og musiklærer på HOM Jens Peter Jensen, som ligeledes står for melodiarrangementerne af kendte sange. Begge orkestre har sørget for, at der vil være nogle glade syng-med sange, så publikum kan tage aktivt del i koncerten.

Traditionen tro
Sidste del af nytårskoncerten indeholder naturligvis H.C. Lumbyes Champagne Galop, hvor tilhørerne får til opgave at sprænge de tildelte balloner på de helt rigtige tidspunkter – et godt nytårsknald, der altid er med til at sætte stemningen i vejret.

Det er HOM´s støtteforening ’Kultur- & Musikforeningen af 1984’ der atter er med til at få hele arrangementet til at løbe af stablen.

Koncerten starter klokken 14.00.

Billetsalget er allerede godt i gang, så reserver dine billetter hos HOM på tlf. 59 66 08 66 eller mail hom@hom-musik.dk. Pris 75 kroner inklusiv champagne og kransekage.

Denne artikel er publiceret den 26. december 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply