Læserbrev: Politik er også tryghed

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

Politik er også tryghed

Vi har alle krav på tryghed der, hvor vi bor. Uanset om vi er unge, aktive børnefamilier eller tilhører gruppen af ældre, skal ingen komme og gøre vores hverdag utryg. Dem der spreder usikkerhed og angst skal stoppes og straffes, hvis de begår noget ulovligt. Det skal vi som politikere stå vagt om.

Vi kan naturligvis ikke garantere, at alle borgere, vil kunne færdes trygt alle steder, men vi kan skabe betingelserne for at det kan ske. Det kan være initiativer med oplysninger og debat med de unge der er på vej til at få dårlige vaner som farlig knallertkørsel, hærværk og tyveri.

Som lokalpolitikere må vi hver gang det er påkrævet, bede politiet være aktive og komme til stede og være med til at sikre tryghed både i vores byer, men ligeså vigtigt i vores øvrige lokalområder.

Hvis jeg bliver valgt til det nye byråd, vil gerne lave en aftale med borgerne i Holbæk Kommune. Hver gang der er et emne til beslutning, vil jeg nærstudere om det har en gunstig indvirkning, på vores alles tryghed. Tryghed i dagligdagen er ikke en selvfølge. Nogen skal tage sig af det.

Bjarne Kongsted
Byrådsmedlem og -kandidat (V)
Svinninge

Denne artikel er publiceret den 8. november 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

2 kommentarer

  • Gitte Schmidt

    Din første opgave vil være, at sørge for at borgerne i Holbæk Kommune bliver lige så oplyste, som politikerne om kommunens økonomiske tilstand. Det vil naturligvis blive et stort arbejde, men du kan kigge andre kommuner i kortene, for at se, hvordan de informerer deres borgere.

  • Hanne Duelund Larsen

    Ønsketænkning !

    Det har han jo ikke gjort i nuværende periode ! Og mennesker ændrer sig vistnok ikke !

Leave a Reply