4. marts 2024

Model billede: <a href="https://pixabay.com/users/LauritaM/">LauritaM</a> / Pixabay

Model billede: LauritaM / Pixabay

Onsdag den 25. oktober inviterer organistationen TUBA til gratis foredrag med overskriften ‘Når mor og far drikker for meget’.

TUBA er en landsdækkende organisation, der hjælper unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i familier med misbrugsproblemer.

Foredraget er for dem, som er vokset op i en familie med afhængighed. I familier med alkohol- eller stofproblemer hersker der bestemte mønstre. Mønstre, der ofte har negativ karakter. Opvækst i en familie med misbrugsproblemer kan påvirke hvordan man som ung oplever verden. Foredraget fokuserer på mønstrene og konsekvenserne, og hvad man selv kan gøre for at ændre dem

Arrangementet er gratis og henvender sig til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i en familie med alkohol- eller stofafhængighed. Det foregår onsdag d. 25. oktober kl. 16.00 – 17.30 hos TUBA Holbæk, Smedelundsgade 22G, 1. sal i Holbæk.

Tilmelding er ikke nødvendig.