Holbæk B&I tabte til Herlev

Arkivfoto: Rolf Larsen.


Oven på sidste weekends nederlag til Stenløse, så var der ønske og håb om, at kampen fredag aften mod Herlev kunne levere en sejr. Men sådan skulle det ikke gå.

Holbæk B&I på besøg hos Herlev i fjerde runde i Danmarksserien med sidste weekends 3-1 nederlag mod Stenløse i bagagen, mens Herlev fik boostet selvtilliden maximalt, da holdet vandt 5-1 på udebane over Fredensborg.

Holbæk kom fint fra start og med et straffepark tyve minutter inde i kampen havde Holbæk en kæmpe mulighed for at bringe sig foran. Men det kiksede, og da Herlev få minutte senere fik tilkendt et straffespark lykkedes det hjemmeholdet at udnytte chancen og bragte sig dermed foran 1-0 på mål af Mads Hashiba.

Holbæk-spillerne havde fået et par ord med på vejen i pausen og det viste sig i spillet. Alligevel kunne Matin Al-Atlasse godt et kvarter inde i 2. halvleg gøre det til 2-0 til Herlev.

Holbæk var dermed endnu engang på jagt og selvom Torbjørn Billeskov rettede lidt op på stillingen med et mål i 76. minut til 2-1 efter frispark fra Birol Serinkanli, så kom der ikke mere ud af Holbækkerne, der dermed igen måtte se sig besejret.

Denne artikel er publiceret den 26. august 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply