85-årig udsat for tricktyveri i sit hjem

Arkivfoto: geralt / Pixabay

En 85-årig kvinde blev onsdag eftermiddag udsat for tricktyveri i sit hjem på Borchsvej i Holbæk.

En fremmed mand bankede på hendes dør omkring kl. 13.30 og da hun åbnede døren, spurgte manden, om den 85-årige havde sin rollator stående ude foran.

I området blev der udført en del gravearbejde i forvejen, og manden oplyste, at der skulle graves ved hendes dør, hvorfor rollator skulle flyttes. Kvinden skulle derfor, fortalte manden, sætte en seddel med navn og adresse på rollatoren. Den 85-årige gik ind i sin stue for at skrive sedlen. Under denne afledning fik den 85-årige stjålet nogle smykker fra en skuffe i stuen samt kontanter fra en pung, hvilket hun først opdagede senere, da hun havde givet manden sedlen. Manden var forsvundet fra området og blev beskrevet som en mand, 30-40 år, 165-170 cm høj, talte dansk, iført grå kasket og hvid skjorte.

Politiet ved ikke med sikkerhed, om det var manden eller måske en medsammensvoren, der uset havde skaffet adgang til den 85-åriges lejlighed, som er den reelle tyv.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket manden og/eller medgerningsmænd i området. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Denne artikel er publiceret den 24. august 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply