De lærdes tyranni – også på Orø

Kåre Dybvad, folketingsmedlem for socialdemokratiet. Arkivfoto: Ib Ballisager.

Kaare Dybvad Bek er akademiker, geograf, socialdemokrat og partiets repræsentant i Folketinget valgt i Holbæk Kredsen og ikke at forglemme: forfatter til bl.a den nysudkomne bog De lærdes tyranni.

I følge bogen skulle de lærde først og fremmest være akademikere bosiddende i København og omegn og byer som Århus og Odense. Dem der bliver tyranniseret er befolkningen primært i udkantsdanmark for at trække linjerne lidt skarpt op. Han er ikke just blevet populær blandt ligesindede kollegaer, men hans bog er utrolig spændende hvis man følger med i samfundsdebatten. For ca halvanden måned siden var Kaare Dybvad Bek taler ved Skt. Hansbålet på Orø Camping, og nu kan orøborgere og andre interesserede høre eller genhøre ham samme sted lørdag d. 12. august omkring kl. 12.15 i forbindelse med socialdemokraternes Orø Træf.

Denne artikel er publiceret den 11. august 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply