‘Virgin Tour Project’ lagde vejen forbi Holbæk

Foto: Morten Sundgaard

Det var et noget anderledes og spektakulært syn, der onsdag aften mødte de Holbæk borgere som lagde vejen forbi Netto på Jernbanevej.

En stor hvid limousine var parkeret på butikkens p-plads, og selvom det i sig selv er lidt af et særsyn, var det ikke den, som stjal al opmærksomheden.

Det gjorde derimod en hvid skikkelse, hængende i en birkestamme, i en stor glasmontre oplyst i blåt lys. Flere troede at der var tale om en dukke, og spærrede øjnene endnu mere op, da det gik op for dem at fyren var levende.

Manden i buret hedder Julian Toldam Juhlin. Han er 29 år, kunstner, scenograf og jomfru. Kunstprojektet ‘Virgin tour’ tager udgangspunkt i at Julian er jomfru i en alder af snart tredive.

Turnéen startede tirsdag på Frederiksberg hvor Julian er født og opvokset. I den kommende tid vil han og hans team, bestående af bodyguards og filmfolk tage på jomfrurejse rundt omkring i landet. I alt lægger de vejen forbi 14 danske byer. I går var det altså Holbæk og torsdag kunne den særprægede udstilling opleves i Næstved.

This slideshow requires JavaScript.

Denne artikel er publiceret den 3. august 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply