Holbæk jagter femte hjemmesejr i træk

Foto: Rolf Larsen


I eftermiddag får Holbæk B&I besøg af Odder på Holbæk Stadion.

Holbæk røg under nedrykningsstregen igen efter sidste weekends uafgjort mod xxxx. Så holdet har voldsomt meget brug for point, selvom en sejr i dag – efter rundens kampe i går – ikke vil sende holde over nedrykningsstregen. Men også gæsterne har brug for point for at sikre sig en plads over stregen.

Udover point, så jagter Holbæk også den femte hjemmebanesejr i træk.

Odder har i de seneste kampe været ramt af skader og karantæner og gæsterne har også til denne kamp to spillere, som ikke er med på grund af karantæne. Det drejer sig om Malte Emanuel Dyrmose Kastrup og Kristopher Bonde Petersen.

Holbæk er ikke karantæneramt.

Kampen fløjtes i gang klokken 15.00.

Denne artikel er publiceret den 7. maj 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply