Serie-fodbold: Kæmpe målfest i Mørkøv

Er der noget fodboldfans elsker, så er det at se mange mål – og tilskuerne til serie 3 kampen mellem Mørkøv IF og Tømmerup GU fik mere end rigeligt at se på.

Arkivfoto: Rolf Larsen.


Kampen blev spillet lørdag eftermiddag på banen ved Mørkøvhallen og første mål sørgede Christian Kaare Sommer for blev scoret efter 3 minutter. Dermed var Mørkøv foran 1-0. Men det sluttede slet ikke dér. Lasse Mogensen sparkede straffespark godt et kvarter inde i kampen og gjorde det til 2-1. Få minutter efter sendte August Sjørslev bolden i Tømmerups mål til 3-0 og kort efter gjorde Arjanit Karaqica ham kunsten efter til 4-0. I 27. minut Sendte Kasper Kjærgaard bolden forbi Tømmerups målmand til 5-0. Og kort før pausen bragte Mergim Karaqica Mørkøv foran 6-0.

Da dommeren fløjtede 2. halvleg igang efter pausen gik der blot tre minutter, så scorede Kasper Kjærgaard sit andet mål i kampen til 7-0. Fem minutter efter var det August Sjørslev, der scorede sit andet måkl i kampen, da han sendte bolden i nettet til 8-0.

Gæsterne var så godt som sat helt af, men alligevel lykkedes det dem at kæmpe sig tilbage for en tid og i løbet af ti minutter fik de to mål til 8-2.

På trods af gæsternes to mål, så var Mørkøv ikke færdig. Christian Kaare Sommer scorede i 73. minut til 9-2 på et assist af Arjanit Karaqica. Og fire minutter efter gentog duo’en succesen og gjorde det til 10-2. Med to minutter tilbage af kampen afsluttede Lasse Mogensen målfesten, da han på et assist af Kasper Kjærgaard sendte bolden i Tømmerup-målet til slutresultatet 11-2.

I serie 3 tog spillede Tuse IF og Vipperød BK samtidig uafgjort 1-1 på banen ved Tusehallen og Tølløse BK tog imod Asnæs BK i en kamp, som endte med en 1-3 nederlag til hjemmeholdet.

United tabte til Jyderup
Jyderup BK vandt, da holdet lørdag eftermiddag fik besøg af Holbæk United i serie 2.

Efter en målløs 1. halvleg, lykkedes det Jonas Næsborg på et assist af Yassin Ben-Ismail, at score kampens eneste mål. Det skete, da der var 12 minutter tilbage af kampen.

I kampens tillægstid gav dommeren Holbæk Uniteds Tahir Abazibra det røde kort.

Undløse gentog
Også Undløse BK var i aktion lørdag. Efter onsdagens 5-2 sejr over Tune IF, var turen nu kommet til Himmelev-Veddelev BK i Serie 2. Kampen blev spillet hjemme på Undløse Stadion. Gæsterne kom bedst igang og allerede i første minut lykkedes det Axel Poggo at bringe Himmelev-Veddelev BK foran 0-1.

I 25. minut udlignede Nicki Jensen til 1-1 for Undløse og med ert enkelt minut tilbage af første halvlev blev hjemmeholdet tilkendt straffespark. Det tog Thomas Søgaard og han sendte bolen i nettet til 2-1.

På trods af flere forsøg fra begge sider, så endte 2. halvleg målløs og kampen sluttede derfor med cifrene 2-1 i Undløses favør.

Denne artikel er publiceret den 30. april 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

En kommentar

Leave a Reply