Nu er det 4305 Orø

Fremover er Orøs postnummer 4305. Foto: Didgeman. Redigering: Rolf Larsen

Den 1. maj får Orø nyt postnummer og det bliver fejret på Isefjordens Perle.

Postnummeret minder lidt om det nuværende – blot er der lagt 5 til tallet, så man når op på 4305.

Det nye postnummer fejres på selve dagen når Beboerforeningen og Orø Brugs afholder en reception ved Brugsen kl.11.

Og der er mere godt at melde fra Isefjordens Perle: Der er den dag 3 rigtige gode tilbud i Brugsen; bl.a 8X10kg træbriketter til en flad 100 krone-seddel. Men det undrer Deres udsendte en smule, for på forsiden af Brugsens tilbudsavis står der: “Vi erklærer Grillsæsonen for åben”?! Hvis man er sikker på dette – måske har Coop ansat en vejrprofet – så undrer det Holbaekonline.dks medarbejder på Orø at man så sælger briketter. Men måske gør Brugsen det at man ligesom politikerne og Tip-spillerne: Laver en helgardering, så hvis det ikke bliver Grilltid inden for en overskuelig tid, så har man billige briketter at varme sig ved enten uden- eller indendørs.

Denne artikel er publiceret den 29. april 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply