Mørkøv IF Badminton er Årets badmintonklub i DGI Midt- og Vestsjælland

Paw Mortensen (tv) modtager prisen af idrætskonsulent hos DGI, Mathias Teglbjærg. (PRfoto).


Det var Mørkøv Idrætsforening Badminton, der løb med prisen som årets badmintonklub i DGI Midt- og Vestsjælland. Det skete i et stærkt felt med seks andre klubber.

Medlemsfremgang, sammenhold og et aktivt samarbejde med børnehaver, skoler og klub var med til at sikre badmintonklubben i Mørkøv prisen som årets klub i DGI Midt- og Vestsjælland.

– Vi har fået en masse hjælp fra alle frivillige i og omkring klubben. Vi har knoklet med at få ungdommen op at køre, for bare to år siden havde vi slet ikke nogen. Det har givet en masse værdifulde samarbejder, siger Paw Mortensen, der er formand i klubben og fortsætter:

– At vi med en kun to år gammel bestyrelse har skabt et nyt fundament, er helt fantastisk.

En forbilledlig klub
Udviklingen i badmintonsporten har for første gang i 15 år oplevet en fremgang i antallet af spillere i hele landet. Det er et billede, som idrætskonsulent Mathias Teglbjærg fra DGI Midt- og Vestsjælland kan genkende.

– Vi oplever en stor seriøsitet i arbejdet hos klubberne. Det er Mørkøv et fantastisk billede på med en medlemsfremgang på 31 pct. på et år. Klubben har involveret sine omgivelser i samarbejder med fx den lokale skole og har på bare to år opbygget en ungdomsafdeling. Tilmed er klubben forbilledlig i sit arbejde med det sociale sammenhold, siger han.

Syv klubber var nomineret på baggrund af deres indsats i det forgangne år. Asnæs, Brøndby BK, Gørlev, Jernløse, Kirke Hyllinge, Ledøje-Smørum og Mørkøv. På 2. pladsen kom Jernløse og på 3. pladsen Kirke Hyllinge. At det blev Mørkøv Idrætsforening Badminton, der løb med prisen skal bl.a. ses på baggrund af den store medlemsfremgang, indsats fra frivillige, trænere, medlemmer, forældre osv, samarbejdet med de lokale institutioner og masser af socialt samvær, bl.a. efter træning.

Prisen blev overrakt i mandags ved da DGI Midt- og Vestsjælland Badminton holdt aktivitetsmøde.

Denne artikel er publiceret den 26. april 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply