17-årig dreng fra Holbæk dræbt i færdselsuheld

Foto: Michael Johannessen

Foto: Michael Johannessen


En 17-årig dreng fra Holbæk blev dræbt, da en bil med i alt syv unge kørte galt ved Højby i Odsherred sent onsdag aften.

Uheldet skete omkring kl. 22.20 da de unge kom kørende i en personbil ad Kirkeåsvejen mod syd med mere en 100 km/t. Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at de foreløbige undersøgelser viser, at bilens fører tilsyneladende mistede herredømmet over bilen, der trillede rundt og endte på en mark.

Det var en sundhedsuddannet vidne, der kørte forbi stedet og opdagede uheldet. Hun gik straks i gang med at yde førstehjælp, indtil beredskaet og politiet nåede frem.

Udover politi og redningsmandskab blev syv ambulancer sendt til stedet.

I bilen var en 19-årig mand, en 16-årig dreng, en 15-årig dreng, en 17-årig dreng, en 18-årig mand, der alle er fra Kalundborg, samt en 17-årig dreng fra Nyborg og den afdøde 17-årige dreng fra Holbæk.

Beredskabet sendte en drone op over uheldsstedet for at sikre sig, at der ikke lå andre implicerede ved uheldsstedet, som man i første omgang kunne have overset. Det viste sig heldigvis ikke at være tilfældet, oplyser politiet.

Politiet oplyser, at man har mistanke om, at de pågældene var påvirket af narkotika, og der er udtaget blodprøve af alle implicerede, der der også er usikkerhed om, hvem der har ført bilen.

En bilinspektør har undersøgt bil og uheldssted og politiet håber, at bilinspektørens undersøgelser vil klarlægge uheldet nærmere med hensyn til hastighed, bilens tilstand og andre ting af betydning for sagen.

Der er stadig mange ting, der skal undersøges nærmere af politiet, bl.a. skal de implicerede afhøres.

De pårørende til alle de implicerede er blevet underrettet i løbet af natten oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

This slideshow requires JavaScript.

Denne artikel er publiceret den 16. februar 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply