Flere indbrud hos private

Foto: Republica / Pixabay

Foto: Republica / Pixabay


Der har været flere indbrud hos private i de seneste dage.

Ved et-tiden natten til mandag blev der begået indbrud i en villa på Abildgårdsvej i Svinninge. Et vindue til et kontor var blevet brudt op og gernignsmanden har efterfølgende været rundt i allle rum. Skuffer og skabe stod åbne og indhold lå spredt ud over gulvet, oplyser politiet.

Der er ikke noget overblik over, hvad der er blevet stjlet fra stedet.

Politiet mener, at gerningsmanden har forladt stedet gennem en kælderdør, som blev fundet åbenstående efter indbrudet.

I Mørkøv blev der på et tidspunkt mellem søndag aften klokken 21 og mandag morgen kort før klokken 8 begået indbrud i et hus på Solsortevej. Et vindue, som vender ud mod vejen, var blevet brudt op og huset gennemrodet. Heller ikke her er der endnu noget overblik over hvad der stjålet.

På Stillidsvej i Holbæk blev der begået indbrud i et hus mandag melem klokken 8 og 18.15. Har var gerningsmanden kommet ind ved at bryde et vindue til stuen op. Ifølge politiet er der spor efter færden i alle rum, idet skabe og skuffer stod åbne. Gerningsmanden havde forladt huset gennem havedøren. Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at der ikke er stjålet noget fra stedet.

Fredag blev der begået indbrud i et opbevaringsrum i Haveforeningen Fælledparken på Samsøvej i Holbæk. Fra stedet er der blevet stjålet en Weber Gasgrill samt forskelligt Weber grilltilbehør, havehunder, 3 små fletkurve, en hvid smedejernshylde med fugle og knæpude. Tyven var kommet ind ved at bryde en dør op.

Denne artikel er publiceret den 7. februar 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply