Indbrudstyve på spil

Politiet har modtaget to anmeldelser om indbrud i det forgangne døgn. Et i Vipperød og et i Holbæk.

På et tidspunkt mellem klokken 12 og 21.30 i går blev der begået indbrud i en bolig på Æblehaven i Vipperød. Tyven var kommet ind gennem en terrassedør og gennemrodet hele huset. Der er endnu ikke noget overblik over, hvad der et stjålet fra stedet.

Kort efter klokken 17.30 blev der begået indbrud i et hus på Barsebæk i Holbæk. Tven havde brudt et vindue ind til soveværelset op og havde derefter bevæget sig i soveværelet og spisestuen, hvorefter tyven havde forladt huset gennem vinduet i soveværelset. Heller ikke her, er der endnu noget overblik over hvad der er stjålet.

Denne artikel er publiceret den 25. januar 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply