Svindler sagde han var barnebarnet

Arkivfoto: Buecherwurm_65 / Pixabay

Pårørende til en 94-årig kvidne fra Bukkerup kontaktede torsdag eftermiddag politiet fordi kvinden tidligere på dagen var blevet ringet op af en mand, som forsøgte at svindle sig til penge.

Manden, der ringede fra et hemmeligt telefonnummer, udgav sig for at være hendes barnebarn, som akut havde brug for kontanter til reparation af en bil, der havde været impliceret i en trafikulykke. Manden oplyste, at han senere ville komme hjem til kvinden for at hente pengene.

Den 94-årige kontaktede i mellemtiden sin datter, der straks kørte til adressen, da hverken datteren eller barnebarnet kendte til nogen trafikulykke. Ingen dukkede op på den 94-åriges bopæl for at hente penge.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man nu forsøger at finde frem til det ”falske” barnebarn.

Denne artikel er publiceret den 16. december 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply