Ny CD fra HOM

HOM'17

HOM’17


Den nye HOM’17 CD er netop blevet udgivet fra Reca Studiet, der har til huse på Holbæk & Omegns Musikskole i Gundestrup.

– Unge talenter som Tobias Hansen og Clara Lauber, har med deres indspilning imponeret både musikere, musiklærere og andre af de ’førsteindviede.’ Især en stemme som Tobias´ hører man ekstremt sjældent, og vi er umådeligt stolte af at have æren af at lave en indspilning med ham, før han brager løs på musikmarkedet, siger skoleleder Finn Reiner.

Han spår 17-årige Tobias Hansen en stor fremtid:

– Alle der hører Tobias synge, fornemmer hvor stor han kan blive på både den danske og den internationale musikscene, hvis han arbejder målrettet.

12-årige Clara Lauber har indsunget en ret ukendt version af Judy Garlands ’Somewhere over the Rainbow’. Også bands som Yield, Livid Vivid og Arcadias Release, der selv har skrevet tekst og musik er med på CD’en.

– Det er rimeligt imponerende indspilninger, vi har fået på HOM-CD´en i år, fortæller Finn Reiner og fortsætter:

– Vi kan ovenikøbet prale med, at vi i årets lærerband har Johan Bjørn Jørgensen med, som lige nu turnerer landet rundt med selveste Buhan G, så jo, jeg synes virkeligt, at det hele er ret fantastisk!

EKstra motivation for eleverne
HOM CD´en indspilles hvert år i det top-profesionelle Reca Studio, hvor producer Lars Johnsen står for teknik m.m. Indspilningerne laves som en ekstra motivation for elever på Holbæk & Omegns Musikskole.

– Dét at være med på en sådan produktion, er ret stort for et ungt band, som øver i timevis, for virkeligt at kunne præstere ved indspilningen, fortæller skoleleder Finn Reiner, der runder af med at nævne HOM Festivalen, der uden tvivl er højdepunktet af alle årets begivenheder.

– Man kan vel sige, at studieindspilningerne er optakten til festivalen. Hér får de unge en kæmpe forløsning ved at give den gas med en minimum 30-minutters koncert, med de numre de har gået og indøvet hele året, slutter Finn Reiner.

Denne artikel er publiceret den 14. december 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply