Hovsa! Politiet overså pistol da de afleverede 35-årig mand i fængslet

Foto: Politi.dk

Foto: Politi.dk

Der er nok nogen med røde øre hos Midt- og Vestsjællands Politi efter en anholdt blev afleveret i Vestre Fængsel med en pistol på sig.

Den 35-årige blev standset af politiet mandag aften da han kom kørende i en bil på Byvej i Gislinge. Manden var frakendt kørekortet så han blev sigtet for kørsel uden førerret. Det viste sig, at han var efterlyst af Nordsjællands Politi i forbindelse med en fogedsag, så den 35-årige blev frihedsberøvet og bl.a. via politistationen i Holbæk senere transporteret til Vestre Fængsel.

Fandt pistol politiet havde overset
I Vestre fængsel blev den anholdte visiteret af fængselspersonalet og i en jakkelomme fandt de en pistol med tilhørende ammunition. Pistolen og ammunition blev sikret af personalet i fængslet og overdraget til politiet.

I en pressemeddelelse beklager politiet, at man ikke havde fundet pistolen:

“Midt- og Vestsjællands Politi finder det – ud fra de foreløbigt foreliggende oplysninger- beklageligt, at pistolen ikke blev fundet før den anholdte blev overdraget til fængselspersonalet. Midt- og Vestsjællands Politi agter i den anledning at iværksætte en tjenstlig undersøgelse af sagen for at klarlægge det nærmere hændelsesforløb.”

Udover det, har Midt- og Vestsjællands Politi ingen kommenterer til sagen.

Den 35-årige blev tirsdag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Holbæk og her blev han varetægtsfængslet frem til den 10. januar 2017.

Denne artikel er publiceret den 13. december 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply