Turismechefen stopper

Claus Westergaard stopper som turisme- og kommunikationschef hos Holbæk Erhvervsforum. Foto: Jesper von Staffeldt.

Claus Westergaard stopper som turisme- og kommunikationschef hos Holbæk Erhvervsforum. Foto: Jesper von Staffeldt.


Turisme- og kommunikationschef Claus Westergaard stopper i Holbæk Erhvervsforum med udgangen af januar 2017.

Claus Westergaard har i fem år haft det daglige ansvar for udvikling og markedsføring af turismen i Holbæk Kommune.

– Såvel bestyrelsen som jeg sætter pris på den indsats, som Claus Westergaard har ydet i sin tid hos os. Claus har på fin vis bidraget til en professionalisering af indsatsen her i Holbæk – og skabt strategiske samarbejdsrelationer som rækker udover kommunegrænsen, siger erhvervsdirektør Kenny Jensby.

– Nu skal de næste og mere operationelle skridt tages i den videre udvikling af turismeindsatsen. Og med det in mente er Holbæk Erhvervsforum blevet enige med Claus Westergaard om, at der skal en anden profiltype til. Et andet aspekt i den sammenhæng er, at repræsentantskabet og bestyrelsen for nylig har besluttet, at vores kvartalsmagasin “Viden og vækst” nedlægges ved årsskiftet 16/17. Et magasin som Claus Westergaard – parallelt med opgaverne som turismechef – har været hovedskribent på. Fremover er der altså ikke i samme grad brug for de journalistiske kompetencer, som Claus besidder, siger Kenny Jensby

– Jeg har været glad for min tid i Holbæk Erhvervsforum. En tid hvor vi som organisation har medvirket til, at der for alvor er kommet ekstra skub i blandt andet udbuddet af oplevelser for turister og borgere i Holbæk. Nu vil jeg – i min sidste tid her i erhvervsforum – gøre mit til, at nye kræfter kan fortsætte indsatsen ligesom jeg vil se frem til at kaste mig ud i nye udfordringer rent professionelt, siger Claus Westergaard.

Kenny Jensby oplyser, at jobbet som turismechef slås op i starten af januar.

Indtil der er fundet en ny chef for områder vil Erhvervsdirektør Kenny Jensby overtage det daglige ledelsesansvar for turismeområdet og samarbejde med Claus Westergaard til han fratræder.

Denne artikel er publiceret den 9. december 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply