Julekoncert og miniworkshop med Sangskaderne

Arkivfoto: annca / Pixabay


Lørdag den 17. december har man mulighed for at komme i julestemning ved lytte til og synge med på julens sange, når det rytmiske kor Sangskaderne holder julekoncert og uformel ‘miniworkshop’.

Der synges spændende flerstemmige korarrangementer af sange og salmer med julen som tema, men også flere sange, der bare har et “budskab”! Herunder ”Hallelujah” til minde om nyligt afdøde Leonard Cohen, Manhattan Transfer hittet ”Operator” (med solist) + en ret ny sang af Pentatonix: “White winter Hymnal”.

Dirigent Helle Nerup vil følge op på successen fra sidste år og i endnu højere grad inddrage publikum i at prøve at synge korstemmer sammen med Sangskaderne i flere sange, som samtidig bliver fællessangene. Sangskaderne har et ønske om at få unge til at komme og være med. Det sker ved invitationer og opfordring her. Der er gratis adgang for unge under 21. Der bliver hyggelig cafébord stemning og mulighed for at købe kaffe,kage,øl,vin og vand.

Der bliver en times syng med workshop – en hygge pause – og en koncert på omkring tre kvarter!

Info:
Julekoncert og miniworkshop med Sangskaderne
Dato: Lørdag d. 17. december 2016, kl. 15.00.
Sted: Musikhus Elværket, Gasværksvej, Holbæk
Entré 50 kr. (unge under 21: Gratis!) – Billetter kan købes ved indgangen fra kl. 14.30

Denne artikel er publiceret den 5. december 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply