LokalKanalen sender julekoncert fra Holbæk i Dolby Surround

Roskilde Garden. Foto: Rolf Larsen

Roskilde Garden. Foto: Rolf Larsen


Søndag aften og mandag morgen sender LokalKanalen hele julekoncerten fra Kulturkasernen i 5 kanals Dolby Surround. Koncerten blev optaget den 20. november og var til fordel for Kattens Værn.

Koncerten har tidligere været sendt i uddrag over to omgang, men nu kan hele koncerten altså nydes i ægte 5 kanal Dolby surround.

Der er mange som har anskaffet sig en fladskærm og har opdaget det ikke kun er skærmen som er flad , men også lyden. Der mangler sikkert både dybde og bas i lyden. Så mange har sikkert anskaffet sig en lille forstærker samt et par gode højttalere for det er begrænset hvad man kan få af lyd – især bas – i et par små højttalere, det sætter fysikken en grænse for.

Men selv om der er få udsendelser i Dolby Surround, er der nogle seere som har anskaffet sig et sådant anlæg, og de skal se med når Holbaekonline.dk og TV-Sydsjælland i søndag aften kl. 22 og mandag kl. 8.30 sender vor store koncert fra sale på Kulturkasernen i ægte 5 kanal Dolby surround til fordel for Kattens Værn. Skulle man ikke have Dolby Surround, så kan man stadig se med, lydoplevelsen er blot lidt anderledes.

Til optagelserne fik vi teknisk hjælp af vor Hovedkanal TV-Sydsjælland, som mødte op med både kameraer og optagelsesvogn og en femhovedet surroundmikrofon. Udsendelsen kan ses over hele Sjælland fra Roskilde og nedefter og Lolland Falster, samt den bliver streamet på nettet, mens den sendes (se med på tv-sydsjaelland.dk/live.html).

I koncerten optræder Roskilde Gospelsingers, Merete Ruud Hansen og Kim Holst samt Roskilde Garden.

Se billederne: Forrygende julekoncert på Kulturkasernen

Denne artikel er publiceret den 3. december 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply