Fantastisk julekoncert i Holmstrup Kirke sendes på LokalKanalen

Gitta Maria Sjöberg og De Nordiske Spillemænd i Holmstrup Kirke. Foto: Jesper von Staffel.dt

Gitta Maria Sjöberg og De Nordiske Spillemænd i Holmstrup Kirke. Foto: Jesper von Staffel.dt

I den forgangne weekend var der koncert i Holmstrup Kirke ved Jyderup – Nu kan alle se den, når Holbaekonline.dk sender koncerten på LokalKanalen i denne weekend.

Deres udsendte fra Isefjordens Perle havde søndag den 26. november sat kursen sydvest til Jyderup, mere præcist Homstrup Kirke, hvor man havde annonceret med en julekoncert med operasangerinden Gitta Maria Sjöberg og de nordiske Spillemænd. Og jeg blev ikke skuffet ej heller min bedre halvdel og det var åbenbart rygtedes at der ventede en stor koncertoplevelse, for det var svært at få øje på en ledig stoleplads i kirken. Sikke et musikalsk overskud og engagement de seks professionelle musikere udviste, og hvilen fantastisk symbiose mellem klassisk musik og folkemusikken .

Og skulle nogen fortryde de ikke var til koncerten, så kan de glæde sig over, at Holbaekonline.dk havde indhentet tilladelse til at optage koncerten. Man kan derfor se – eller gense – koncerten på LokalKanalen – på samme kanal, hvor der mellem kl. 17 og 21 er tegnsprog.

Koncerten sendes kan ses lørdag d. 3. december kl. 12.30 og igen lørdag d. 10. december kl. 12.30.

Denne artikel er publiceret den 2. december 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

En kommentar

  • Hanne Duelund Larsen

    Tak for en dejlig koncert 🙂

    Hvor heldigt for os, der ikke kunne være til stede, at I var der og delte det med os.

Leave a Reply