Julekoncert i Tveje Merløse Kirke

Arkivfoto: gazrock / Pixabay

Søndag er der julekoncert i Tveje Merløse Kirke med det lokale kor, Sangskaderne.

Sangskaderne optræder med fine flerstemmige korarrangementer af en række danske og udenlandske sange og salmer i julens tegn (herunder lidt gospel og spirituals) – afvekslende med fællessange/salmer (på dansk). Dertil enkelte udvalgte sange fra korets øvrige rytmiske repertoire (sange der har et budskab).

Ved koncerten i Tveje Merløse Kirke er bl.a. den svenske Jul, Jul, Strålande jul og den engelske In The Bleak Midwinter på repetoiret. Dertil kommer også flere danske salmer som blomstre som en rosengård og og Maria gennem torne går. Men også carols som Angels we have heard on high og Breath of heaven er på plakaten.

Sangskaderne har gennem mere end 20 år sunget talrige koncerter (mest til jul) i områdets kirker og på søndag, kan de altså høres i Tveje Merløse Kirke.

Helle Nerup er dirigent, Jesper Ankjær spiller klaver og Stig Andreassen spiller bas.

Info:
Julekoncert med Sangskaderne
Dato: Søndag d. 27. november 2016, kl. 15.00
Sted: Tveje Merløse Kirke,

Denne artikel er publiceret den 21. november 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply