Bilist ramte dreng på cykel og stak af

Klokken 08.41 i går fik politiet en melding om et færdselsuheld i krydset Skagerakvej/Rørvangsvej i Holbæk, hvor en cyklist var blevet påkørt, og bilisten var stukket af.

Det viste sig, at en 15-årig dreng var kommet kørende på cykel mod øst ad Skagerakvej, da han i krydset med Rørvangsvej blev påkørt af en bilist, som kom netop fra Rørvangsvej og svingede til højre ad Skagerakvej. Den 15-årige væltede på cyklen. Han kom ikke til skade, men cyklen var blevet ødelagt som følge af uheldet.

Bilisten stak efterfølgende af fra færdselsuheldet. Han beskrives som en mand på 25-30 år og med mørkt hår. Bilen han var kørende i var sort og formentlig en Volvo V70 med EU-nummerplade med bogstaverne AB eller AC.

Politiet ledte forgæves efter bilisten i Holbæk-området, men fandt ham ikke.

Denne artikel er publiceret den 18. november 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply