Julekoncert omtales på TV Vestsjælland

Kig med tirsdag kl. 8 eller kl. 14.30 på Lokalkanalen hvor Merete Ruud Hansen fortæller om en stor julekoncert på søndag på Kulturkasernen. På billedet ses Skjold Christensen fra TV Vestsjaelland, der interviewer Merete Ruud Hansen. PRfoto.

Kig med tirsdag kl. 8 eller kl. 14.30 på Lokalkanalen hvor Merete Ruud Hansen fortæller om en stor julekoncert på søndag på Kulturkasernen. På billedet ses Skjold Christensen fra TV Vestsjaelland, der interviewer Merete Ruud Hansen. PRfoto.


TV Vestsjælland bringer et indslag om den store julekoncert, der holdes i teatersalen på Kulturkasernen i Holbæk på søndag.

TV Vestsjælland sender i morgen tirsdag (d. 15. november) klokken 8.00 og kl. 14.30 et portræt af Merete Ruud Hansen som står bag julekoncerten, der er til fordel for Kattens Værn. I udsendelsen vil der også være musikalske smagsprøver på koncerten, der bl.a. kommer til at byde på Merete Ruud Hansen selv, der synger Marys Boychild, Roskilde Gospel Singers, som leverer svingende Julegospels og Roskildegarden sætter med deres meget flotte rød/hvide uniformer et festlig punktum med bl.a. Nissernes vagtparade.

Selve koncerten bliver optaget til TV og sendes på LokalKanalen den første weekend i december.

Julestemning og et godt formål
Men selvom man senere kan se koncerten på TV, kan vi kun opfordre til, at man møder op og er med. Billetprisen er 100 kroner og inkluderer et glas vin. Overskuddet fra julekoncerten går til Kattens Værn, så udover at støtte et godt formål, får man julestemning og en flot koncert “oven i hatten”.
Koncerten foregår i Teatersalen på Kulturkasernen, Kasernevej 43 i Holbæk og starter klokken 14.30. Billetter á 100 kr. kan købes ved indgangen fra kl 13.30 eller bestilles via info@kattens-vaern.dk

Denne artikel er publiceret den 14. november 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply