Ny Julebryg på Orø

Orøs nye julebryg er endnu en god grund til at besøge Isefjordens Perle. Foto: Jesper von Staffeldt.

Orøs nye julebryg er endnu en god grund til at besøge Isefjordens Perle. Foto: Jesper von Staffeldt.

I dag lancerede Danmarks mindste, Orøs største bryghus, deres nye julebryg på hele 7.8 %.

En øl der hurtigt faldt i Deres udsendte medarbejders smag: Ikke for sød og ikke for bitter.

Øllet bliver først sat til salg præcis d. 1.december, men en ting er helt sikkert: Så godt som det smager kommer julen ikke til at vare til påske, i hvert fald ikke hvad angår denne herlige bryg. Og en lille spøg, som faktisk bliver alvor: En medarbejder fra Østre færge foreslog man gjorde ligesom med linjeakvavitten for at give den prikken over i-et og lod den sejle hen over vandet. Vi vil derfor sende øllet på en tur eller måske to – for sejlturen er så kort – med Østre færge for at se om man kan smage forskel på drikken før og efter sejlturen. Og et vigtigt PS! Vi vil opfordre – måske forgæves – beboerne på Orø samt turister til at lade være med at hamstre, husk at tænke på dine tørstende medmennesker, som også gerne skulle kunne nå at smage Gamløse-julebryggen.

Denne artikel er publiceret den 5. november 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

2 kommentarer

  • Søren Galberg-Lund

    Gør Orø landfast – dæmning bør laves snarest, så vi andre kan smage – det er nemmere at køre i bil

  • jesper

    hej Søren , øllet er værd at køre efter, men husk at have chauffør med. . Hvis du drikker en flaske af julebryggen får du 3 genstande indenbords. Nej vi ønsker ikke at være brofast, jeg tror vi i kraft af det er et lille “lukket “samfund vi bor i , har nu nogle unikke forhold : Her må være meget varmt på vor ø, vi ser ikke mange kvinder med tørklæder på fordi de fryser, og mange ældre ø-boere låser heller ikke deres bil når de parkerer ved Brugsen, sågar er der folk som lader nøglen sidde i låsen. Og som min nabo siger : Det går måske ikke så stærkt her på Orø, men det går.

Leave a Reply