Jespers klumme: Her går det godt fru kammerherreinde

Illustration: Hablot Knight Browne (Phiz).

Illustration: Hablot Knight Browne (Phiz).


Her går det godt i Holbæk kommune, ååååhhh det gør det vist alligevel ikke ikke.

I stedet for skrive stolper op og ned om den mere end anstrengte økonomi i Holbæk kommune, som vist kom bag på mange, både borgmester, administration, byrådet og Holbæks mange borgere, om de mange fyringer og ikke mindst, en mere end tvivlsom økonomi for det kommende sportspalads, så kunne hele situationen nok udtrykkes med den her lille sang: Her går det godt fru kammerherreinde, her går det… som en del af vore mere modne læsere sikkert genkender. Sangen starter med en tilsyneladende bagatel, men efterhånden som man kommer hen i sangen opdager man, at det ikke bare er en lille bagatel, men en større katastrofe. Kan vore læsere mon se analogien?, for hvem siger at der ikke dukker flere ubehageligheder op i den kommunale økonomi. Jeg ville foreslå man startede hvert byrådsmøde med, at man sang denne her lille revyvise , som du også kan høre ved at trykke HER.

Denne artikel er publiceret den 3. november 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

En kommentar

Leave a Reply