Ups! Mand ville røve en pengeløs bank

Foto: Rigspolitiet.

Foto: Rigspolitiet.


Planlægning er alfa og omega, hvis man vil begå kriminalitet. Det gælder også, hvis man har tænkt sig at røve en bank.

Mandag eftermiddag klokken 13.46 kom en ung mand ind i Sparekassen Sjællands filial på Vestergade i Tølløse. Her truede han personalet med en kniv for at få udleveret penge. Men hvis han havde planlagt sin ugerning bedre, ville han have vidst, at der er tale om en pengeløs bank.

Den unge røver måtte derfor forlade stedet igen uden at få et udbytte med sig.

Gerningsmanden beskrives som: Mand, dansk, 20-25 år, 185-190 cm høj, spinkel af bygning, lys i huden, lyst kort hår, talte dansk, sort tørklæde for underansigtet, lyse kondisko, sorte solbriller og hvide handsker, iført sort windbreaker med hvid logoskrift foran på venstre bryst og på venstre ærme, lyse bukser, medbragte gul Nettopose og en stor kniv.

Kniven blev efterfølgende fundet og den undersøges nu nærmere af politiet, som også gerne hører fra vidner eller andre, som har oplysninger i sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Denne artikel er publiceret den 1. november 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply