Kirsten Siggaard ”griber chancen” på HOM

Kom til debatforedrag med Kirsten Siggaard på HOM. PRfoto.

Kom til debatforedrag med Kirsten Siggaard på HOM. PRfoto.


Holbæk & Omegns Musikskole har inviteret Kirsten Siggaard indenfor onsdag d. 9. november k, hvor alle kan komme og møde den efterhånden legendariske sangerinde.

For nyligt har danskerne kunnet se Kirsten Siggaard i TV2´s underholdningsprogram Vild med Dans, hvor hun dansede med partneren Thomas Evers Poulsen, men det er nok de færreste der tænker på dans, når man nævner navnet Kirsten Siggaard. Sangene ”Sku´ du spørg´ fra no´en” og ”Det´lige det” er højst sandsynligt de sange, som de fleste forbinder med duoen Kirsten og Søren fra de glade Melodi Grand Prix-80´ere. Kirsten Siggaard har siden haft mange af de helt store hovedroller i flere musicals på de danske teaterscener, rejst Europa rundt med koncertoptrædener, fortolket Edith Piaf og indspillet duetter med tidens helt store sangere, været én af de tre populære Swing Sisters og meget, meget andet. Kort sagt; Kirsten Siggaard fremstår som én af de mest etablerede kunstnere gennem de sidste tre årtier, og har så ufatteligt meget at byde på!

Grib chancen og nå målet.
Debatforedraget med Kirsten Siggaard kommer til at svæve omkring emnet ”Grib chancen og nå målet”, hvilket Kirsten selv gjorde dengang tilbage i firserne, hvor hun som ung bankuddannet kvinde pludselig havde sunget sig ind i alle danskeres hjerter og siden hen sprang ud i blandt andet teaterkunsten. Har man sat sig nogle mål i hovedet, må man turde udfordre sig selv og gribe chancen, hvis den byder sig, fortæller Kirsten Siggaard. Der vil helt sikkert blive rigeligt at tale om denne onsdag aften, hvor tilhørerne får lejlighed til at spørge løs og debattere det spænde emne.

Arrangementet foregår klokken kl. 19.30 og der er gratis adgang – og man behøver at tilmelde sig på forhånd. Det vil være muligt at købe sig en forfriskning på stedet.

Denne artikel er publiceret den 26. oktober 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

En kommentar

Leave a Reply