Tre point til Tuse i efterårets sidste kamp

Lørdag eftermiddag havde Tuse besøg af bundholdet Frem Sakskøbing til efterårets sidste kamp i Sjællandsserien.

Knapt halvvejs inde i 2. halvleg bragte gæsterne sig foran 0-1. Tuse satte flere angreb ind og før pausen lykkedes det Joachim Jensen at udligne til 1-1.

Efter pausen havde gæsterne ikke meget mere at byde på, så selvom Tuses spil var halvsløjt – måske spillerne tænkte mere på den forestående afslutningsfest – så lykkedes det Kasper Gyldenkærne at sætte to bolde i Frem Sakskøbings mål så Tuse dermed vandt kampen 3-1.

Tuse IF indtager herefter 5. pladsen med 18 point. Det er et godt stykke op til puljsens – og seriens absolutte tophold Slagelse B&I med 31 point (til sammeligning har pulje 1s tophold IF Skjold Birkerød 26 point).

Denne artikel er publiceret den 23. oktober 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply