Tricktyve hævede 15.000 kroner efter indkøbstur i Føtex

Mandag eftermiddag klokken 14.15 var en 67-årig kvinde fra Holbæk udsat for tricktyveri.

Kvinden havde været i Føtex i Smedelundsgade for at handle, og da hun kom hjem til sin opgang kom tre udenlandske mænd til og spurgte hende på engelsk om de kunne hjælpe hende, idet der var ketchup på hendes tøj.

I forvirringen lykkedes det de tre at stjæle kvindens pung og det lykkedes dem at hæve i alt 15.000 kroner på kvindens dankort. Politiet formoder, at det var lykkedes tricktyvene at aflure pinkkoden i Føtex. Derfor opfordrer politiet også til, at man dækker for sin indtastning af pinkode, når man er ude at handle.

De tre tricktyve var, ifølge politiet, tilsyneladende østeuropæere omkring 20-25 år.

Denne artikel er publiceret den 18. oktober 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply