16. april 2024

I dag fik Holbæk B&I besøg af B93 i 11. runde i 2. division.

Holbæk kæmpede en brag kamp mod gæsterne og der skulle gå hele 39 minutter før kampens første mål, som blev scoret af Holbæks Mohammed Asrihi.

Glæden varede dog kun kort for minuttet efter udlignede B93 til 1-1 efter Holbæks målmand tabte bolden for fødderne af Sebastian Czajkowski, som sparkede bolden i mål.

Efter pausen fortsatte det noget rodede spil fra begge hold og i 61. minut kunne B93eren Emmanuel Ogude bringe sit hold foran 1-2.

Holbæk blev ni minutter senere tildelt et straffespark, som Birol Serinkanli sikkert placerede forbi gæsternes målmand til 2-2.

Og det kunne være blevet slutresultatet, men de 244 tilskuere der i dagens anledning var mødt frem på Holbæk Stadion så hvordan dommer Casper Thorsøe Jr. med otte minutter tilbage af kampen tilkendte gæsterne straffespark for en forseelse begået uden for feltet. Og den chance forspildte gæsterne ikke. Emmanuel Ogude sendte bolden i nettet til slutresultatet 2-3.