Holbæk United hev en sejr hjem over Tune

Foto: Rolf Larsen

Foto: Rolf Larsen

Holbæk United havde søndag besøg af Tune IF på banen ved Tuse Hallen i et Serie 2 opgør hvor solen tittede frem på en ellers småkedelig efterårsdag.

Det var ikke en af de mest mindeværdige united kampe – faktisk en smårodet affære, hvor hverken angreb eller forsvar virkede optimalt. F.eks. blev et frispark lige uden for feltet i 34. minut brændt noget så eftertrykkeligt. Men heller ikke gæsterne virkede til at kunne få spillet til at fungere helt som planlagt. Der var enkelte gode chancer til begge hold og ved hårdt arbejde lykkedes det Holbækkerne at hive en 2-1 sejr hjem på mål af Erdogan Aslan og Mehmet Tamer.

This slideshow requires JavaScript.

Denne artikel er publiceret den 10. oktober 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply