Bil stjålet i Holbæk blev kørt af stof-påvirket mand uden kørekort

En 52-årig mand fra Dianalund blev onsdag formiddag anholdt og sigtet for bl.a. tyveri af en bil, som var stjålet i Holbæk.

Kort efter klokken 10 blev en politipatrulje fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi opmærksomme på en sort Nissan, der kørte i Dianalund. Det viste sig, at bilen var efterlyst, efter at den var meldt stjålet fra en adresse i Holbæk natten mellem torsdag og fredag i forrige uge. Betjentene gjorde tegn til føreren i den sorte bil om at standse. Det gjorde han imidlertid ikke, men efter en kort ”eftersættelse” , som det hedder på politisprog, blev den sorte Nissan standset på Kirkevej i Dianalund.

Den 52-årige fører af bilen havde noget kørekort, og han blev testet positiv for hash og amfetamin. Han blev derfor anholdt og sigtet for tyveri, for overtrædelse af færdselsloven og for at køre i påvirket tilstand.

Denne artikel er publiceret den 6. oktober 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply