84-årig udsat for tricktyveri

En 84-årig kvinde blev lørdag eftermiddag udsat for tricktyveri i sit hjem på Vimmelskaftet i Holbæk.

Kvinden anmeldte med hjælp fra sin nabo, forholdet til politiet klokken 15.55 og oplyste, at to udenlandske mænd pludselig havde henvendt sig til hende på hendes bopæl, hvortil hun var ankommet kort forinden på sin scooter efter indkøb i et supermarked. Den ene af de to mænd havde medbragt et kort, som han bredte ud og spurgte den 84-årige for at aflede hendes opmærksomhed. Kort efter opdagede hun nemlig, at den anden mand kom ud fra hendes bopæl, hvorefter hun bankede på hos sin nabo. Han alarmerede politiet og forsøgte at følge efter de to mænd, der forsvandt for ham i Ahlgade.

Den 84-årige opdagede, at hendes pung var blevet stjålet fra hendes taske, som hun havde stillet lige inden for døren sammen med indkøbsvarerne.

De to mænd blev beskrevet som ca. 40-årige mænd, 165-170 cm høj, formentlig østeuropæere og iført sort beklædning. De talte ikke dansk, men et sprog, som den 84-årige ikke forstod. Politiet ledte med flere patruljer efter dem i byen, men fandt dem ikke.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne personer, der har bemærket de to mænd i området. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Denne artikel er publiceret den 3. oktober 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply