24. april 2024

Kludderspil i forsvaret og så scorer Brønshøjs Christoffer Boateng til 0-1. Foto: Rolf Larsen

Kludderspil i forsvaret og så scorer Brønshøjs nr. 10 Christoffer Boateng til 0-1. Foto: Rolf Larsen

Ærgerligt! – sådan var reaktionen hos spillere, trænere og fans da Holbæk B&I søndag eftermiddag tabte til Brønshøj.

Brønshøj kommer godt fra start og efter et kvarter har gæsterne en kæmpe chance, de dog forspilder ved at sende bolden langt over Holbæks mål. Men gæsterne er ikke de eneste med muligheder, for Holbæk har også to-tre gode muligheder, som dog ikke er helt skarpe i afslutningerne.

Efter 22. minutter lykkedes det så Brønshøjs Christoffer Boateng at sende bolden ind i Holbæks mål – efter både forsvar og målmand lavede kæmpebrøler og mistede bolden, så der var frit spil for Boateng.

Fire minutter efter har Brønshøj igen en god chance, da de får sendt et hjørnespark godt ind i feltet. Men heldigvis var Holbæks målmand klar til at tage bolden.

I 28. minut kan hjemmeholdet så endelig fejre et mål, da Thorbjørn Billeskov sendte bolden i Brønshøjs mål og dermed udlignede til 1-1.

Det gav hjemmeholdet endnu mere blod på tanden og det kom da også til et par chancer mere for de blå-hvide inden dommeren fløjtede til pause.

Efter pausen pressede gæsterne godt på og to meget lange indkast er efter et kvarter tæt på at blive vekslet til mål. Men kun tæt på.

I 75. minut tildeler dommeren straffespark til Brønshøj, som Christoffer Boateng til stor jubel hos Holbæks spillere, trænere og fans sender lige i hænderne på Holbæks målmand – men jublen er kun kort, for dommer Janus Vorm dømmer omspark efter linjedommerens anvisninger. Det får Holbækkerne til at brokke sig og i sær Holbæks anfører Jonas Thomsen protesterer så voldsomt, at dommeren tildelte ham gult kort – hans andet i kampen – og så måtte han forlade banen.

Da Boateng skal sparke i anden omgang, sidder bolden sikkert i nettet og Brønshøj er foran 1-2.

Selvom Holbæk forsøger at angribe gæsterne i kampens sidste minutter, så lykkedes det ikke for hjemmeholdet at få flere mål.

Kampen endte 1-2 til Brønshøj.