3 mål på tre minutter – og så var Holbæk færdige

Det blev et stort nederlag til Holbækkerne, da Holbæk B&I lørdag var på besøg hos BK Frem i Valby Idrætspark.

Det var ikke kun hjemmebanen der gjorde, at Frem vandt lørdagens kamp stort. For selvom Frems fans altid har været gode til at bakke op om deres hold, så skal der mere til en blot festlige fans.

Et godt spil er alfa og omega, og det havde hjemmeholdet bestemt i dag.

Efter en målløs halv time gik det pludselig stærkt i 35. minut sendte Thomas Christiansen bolden i Holbæks net til 1-0. Minuttet efter gentog han sucessen og gjorde det til 2-0. Men her sluttede det ikke for Frem, der minuttet efter udbyggede føringen til 3-0 på mål af Daniel Pedersen . Dermed var 3 mål gået i Holbæks kasse på ligeså mange minutter.

Efter pausen blev hjemmeholdet nærmest båret af sine fans og i 54. minut kunne Thomas Christiansen for fjerde gange i kampen placere bolden mellem stængerne og dermed gøre det til 4-0.

Der faldt ro over scoringerne indtil Jonas Bengtsson reddede en smule af Holbæks ære, ad han i 73. minut reducerede til 4-1.

Men hjemmeholdet var ikke færdige og til de rød/blå-klædte fans store tilfredsstillelse sikrede kampens topscorer, Thomas Christiansen sejren med 5-1 i sidste minut.

Denne artikel er publiceret den 17. september 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply