Udbrændt bil ledte politiet til skunklaboratorium

En 56-årig mand fra Mørkøv blev i går anholdt efter politiet fandt et skunklaboratorium i hans hjem.

Ved 19-tiden i går undersøgte politiet en afbrændt bil på et græsareal ved et skovområde på Tømmerupvej, Kongsdal ved Mørkøv. Politiet kunne konstatere, at bilen var uden nummerplader og totalt udbrændt. Brandårsagen kunne ikke umiddelbart fastlægges, men bilen blev identificeret ud fra dens stelnummer som tilhørende en 56-årig mand fra Mørkøv som seneste ejer af bilen.

Da politiet senere på aftenen henvendte sig hos den 56-årige bilejer på dennes bopæl for at høre nærmere om den afbrændte bil, blev politiet opmærksomme på et lokale, hvor et mindre skunklaboratorium var etableret. Ved den efterfølgende ransagning af den 56-åriges bopæl fandt politiet ca. 400 gram skunk-plantedele, der ligesom udstyr til skunkdyrkningen blev beslaglagt som bevis i sagen. Den 56-årige blev sammen med et par andre mænd, der var til stede, kortvarigt anholdt i forbindelse med efterforskningen, men kun den 56-årige blev sigtet for skunk-produktionen.

Han kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Denne artikel er publiceret den 15. september 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply