Lokal-TV med Sommersang, havnen og besøg hos Kattens Værn

Lene Siel og Helge Engelbrecht. Foto: Jesper von Staffeldt.

Lene Siel og Helge Engelbrecht. Foto: Jesper von Staffeldt.


Så er det igen blevet tid til lokal-tv fra Holbæk og omegn. Denne gang byder vi bl.a. på Sommersang på Dorthealyst, En snak om alt det nye og spændende der sker og skal ske på havneområdet og et besøg hos kattens værn.

Sommersang på Dorthealyst
Siger man Helge Engelbrecht, Birthe Kjær, Helge Engelbrecht, Lene Siel så siger man også: Sommersang i Mariehaven. Ikke helt forkert, men i år blev den populære udsendelse på TV-Charlie flyttet østpå fra det jyske til det sjællandske helt præcis til Knabstrup på Sjælland, og nu med titlen: Sommersang på Dorthealyst.

Det skete d. 20. august og Holbaekonline var med, med kameraer og mikrofon.

Suri og havnefronten
Der sker meget spændende på havneområdet og Holbaekonline.dk har sat Henrik Nielsen fra Restaurant Suri i stævne på det nye ‘Maskinværkstedet’ til en snak om både Suri, Maskinværkstedet og de mange spændende planer for havneområdet.

Besøg hos Kattens værn
Der er et menneske til de fleste katte. Ordene tilhører ikke Holbaekonline.dks videomedarbejder, men derimod katteinspektør Jan Flesborg og faldt da byrådsmedlem og medlem af Klima & Miljøudvalget Ole Bockdorff (A) i sidste uge besøgte Kattens Værns hovedsæde i Brøndby.

Det første Ole Brockdorff lagde mærke til var at hovedsædet ikke lå på en prangende adresse i København eller nord herfor med de “rigtige” postnumre, men derimod i et industrikvarter i Brøndby syd for København. Men det er nu praktisk sagde bestyrelsesformand Mogens Wilbert – mange lidt ældre af vore læsere vil kende hans stemme fra den nu hedengangne “Trafikradioen” på P3 – for da vi havde hovedsæde på Frederiksberg var det tit vore katteinspektører sad fast i morgentrafikken i en halv time eller mere.

Det blev til en lille times rundvisning med bl.a. Kattens Værns direktør og dyrlæge Therese Wilbert, og Ole Brockdorff spurgte engageret og nysgerrigt ind til problemet med de vilde katte, som også er et problem i Holbæk kommune. Men husk hvis du ser herreløse katte i og nær din beboelse så er det nu gratis for borgere i Holbæk kommune, at ringe til Kattens værn på tlf. 38881200 og få et godt råd. Se en lille smagsprøve på besøget i Brøndby herunder:

Se på TV eller internet
Vores udsendelse kan ses på Lokalkanalen lørdag d. 3. september kl. 12.30 – 13.30 og den genudsendes søndag kl. 22.00 og mandag kl. 8.30.

Lokalkanalen kan modtages på egen tv-antenne eller via kabel-tv. Det er på samme kanal som ‘Tegnsprogskanalen’. Alternativt kan man se vores program livestreamet her.

Denne artikel er publiceret den 2. september 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

En kommentar

  • Hanne Duelund Larsen

    Dejligt med et vedkommende interview mellem Merete og Helge, som mere bar præg af en god og vedkommende samtale 🙂

Leave a Reply