Klip, klip, klip… Syv bilister får klip i kørekortet

Foto: Rigspolitiet.

Foto: Rigspolitiet.

Torsdag eftermiddag målte politiet bilernes hastighed på Skovvejen ved Nr. Jernløse.

I løbet af 50 minutter målte politet syv bilister til at køre så hurtigt på strækningen, at de alle ud over en bøde også står til at få et klip i kørekortet dvs. de har kørt mere end 30 % hurtigere end tilladt.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man også fremover vil måle på dette sted samt andre steder med laseren i kortere tidsrum i forbindelse med bilisters hastighed og formålet er at få sænket den generelle hastighed, så følgevirkningerne af en eventuel ulykke i form af enten person- eller materiel skade reduceres.

Denne artikel er publiceret den 2. september 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply