Mand på Kirkegård til kvinde: Vil du se min tissemand?

Foto: Rigspolitiet.

Foto: Rigspolitiet.

En 58-årig kvinde fra Ballerup blev onsdag eftermiddag klokken 13.40 udsat for blufærdighedskrænkelse på Hørby Kirkegård.

Kvinden bemærkede en mand, der kom ind på kirkegården og gik om bag kirken.

Da kvinden var færdig med sit arbejde, så hun igen manden der stod ca. 20 meter fra hende og spurgte, om ”hun ville se hans tissemand”, hvorefter han blottede sig. kvinden svarede ikke manden, men vendte sig blot væk fra ham. Han løb dernæst ud fra kirkegården, og kort efter hørte kvinden en bil starte.

Manden beskrives som: dansk, 30-40 år, ca. 2 meter høj, muskuløs af bygning, hvid hudfarve og gråt hår, bodybuildertype, iført lysegul Adidas t-shirt med blå stribe med logo på brystet, mørkeblå joggingbukser og lysegule joggingsko med sølv.

Har man oplysninger om manden, kan man kontakte politiet på telefon 114.

Denne artikel er publiceret den 1. september 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply