19. april 2024

Cheftræner Freddy Andersen kan glæde sig over at hans hold vandt 1-2 på udebane over B93. Foto: Rolf Larsen.

Holbæk B&I var lørdag eftermiddag gæster på Østerbro Stadion til en vigtig kamp for både Holbækkerne og værterne B93.

Efter 24 minutter bragte Christoffer Thrane Holbæk foran 0-1. Og det fyrede op under de blå-hvide, der dog få minutter senere måtte se dommeren Martin Køster trække det røde kort op af lommen og udvise Jonas Bengtson.

Et lidet spændende spil fulgte, indtil også B93’erne fik udvist en mand; Adam Jørgensen.

Med et kvarter tilbage af kampen udbyggede Holbækkerne føringne på et mål af Jonas Thomsen. Glæden varede dog kun kort for minuttet efter reducerede hjemmeholdet til 1-2, da Emmanuel Ogude sendte bolden i Holbæks mål.

Det blev kun til det ene mål for hjemmeholdet, så Holbæk kan glæde sig over en sejr og det er i øvrigt den fjerde sejr i rap for Holbækkerne på Østerbro Stadion.

Med dagens sejr ligger Holbæk som nummer fire med fem point i den samlede stilling efter fire runder og holder sig dermed lige over oprykningsspil-stregen.