Markbrand på Orø

Foto: Jesper von Staffeldt

Foto: Jesper von Staffeldt


Klokken 17.30 i dag kunne man på næsten hele Orø se en kraftig røgudvikling i retning af Næsby helt præcis Næsbyvej 28 i nærheden af Hegnegården.

Her havde en mejetærsker havde sat ild i en kornmark, men heldigvis var chaufføren snarrådig og fik kørt mejetærskeren væk fra det brændende område.

I første omgang rykkede Orø Brandvæsen ud, men fik kort efter assistance af brandvæsenet i Kirke Hyllinge, så da Deres udsendte forlod området var der hele 5 slukningsfartøjer i gang, samt en traktor som harvede et brandbælte rundt om det brændende område

Branden udviklede så kraftig røg, at den også kunne ses fra Holbæk.

This slideshow requires JavaScript.

Denne artikel er publiceret den 26. august 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

3 kommentarer

  • jesper

    Sidste nyt : Nu tikker der en melding ind fra brandvæsenet her kl 19.20 Brand i landbrugsredskab på næsbyvej 28

  • jesper

    Sidste nye : Deres udsendte bor nær Orø Brandvæsen og har lige her ved 19.30 tiden hørt et udrykningsfartøj på vej til Næsbyvej , men det kan der vel næppe være tale om der er gået ild i den mejetærsker , som er på et af billederne, da der er stor afstand mellem denne hvor jeg stod og så der hvor det brændte, skønnet mindst 1/2 km. En ny røgsky er dukket op

  • jesper

    Jeg bliver nødt til at korrigere mig selv. Fra min nabo erfarede jeg at den anden udrykning drejede sig om den omtalte mejetærsker som efter at være chekket i hoved og r.. igen begyndte at køre , hvorefter der udbrød brand, så mejetærskeren blev beskadiget. Hvor meget ved jeg pt kl.23.30 ikke.

Leave a Reply