Lørdag åbner Kiwi+ i Mellemvang

Foto: Rolf Larsen

Foto: Rolf Larsen


Der er lagt op til fest, når borgmester Søren Kjærsgaard lørdag åbner den nyopførte Kiwi+ i Mellemvang i Holbæk.

Mens det nok ikke er udsigten til at se borgmesteren åbne butikken, som kommer til at trække kunderne til butikken, så er det nok i højere grad udsigten til en lang række gode tilbud – herunder køtilbud og noget til at stille både sult og tørst, som kan få holbækkerne til at møde op.

Programmet starter klokken 6 med gratis kaffe og rundstykker til de morgenfriske. En time senere åbner så borgmester Søren Kjærsgaard butikken. I løbet af formiddagen kan man få smagsprøver og ved middagstid kan man stille frokostsulten med hotdogs til en 5’er. Klokken 15 er der gratis kaffe og kage.

Åbningsfesten fortsætter søndag, hvor tryllekunstneren Henning Nielsen – kendt fra Danmark har talent tryller klokken 11 og hvor der er arrangeret skattejagt for børnene klokken 13. Og for de kaffetørstige, er der igen gratis kaffe og kage klokken 15.

This slideshow requires JavaScript.

Denne artikel er publiceret den 18. august 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply