Web-TV: Det bliver ikke som havnefronten i Barcelona…

Maskinværkstedet  ved Havnen i Holbæk er blevet totalt ombygget , så det nu ikke mere er metaller og olie som er i højsædet, men derimod gode danske råvarer som kød og grøntsager, som indtager førstepladsen . Man har dog bevaret det rustikke præg fra det gamle maskinværksted. Foto: Jesper von Staffeldt

Maskinværkstedet ved Havnen i Holbæk er blevet totalt ombygget , så det nu ikke mere er metaller og olie som er i højsædet, men derimod gode danske råvarer som kød og grøntsager, som indtager førstepladsen . Man har dog bevaret det rustikke præg fra det gamle maskinværksted. Foto: Jesper von Staffeldt

Det bliver ikke som havnefronten i Barcelona, men Holbæk får en livlig havn, siger Henrik Nielsen fra Restaurant Suri m.m.

Og man kan rolig stole på Henrik, for han er en mand med orden i økonomien men med ild i rø…. Sammen med “Sidesporet” er han i gang med at omdanne havnen mellem Kanalstræde og Restaurant Suri. Første trin i denne proces har været at omdanne det gamle Maskinværksted til et multikulturhus hvor man næsten kan alt fra at spise tappas, folkekøkken til en slags havnens forsamlingshus. To medarbejdere besøgte Henrik Nielsen i Maskinværkstedet udstyret med videokameraer og mikrofon. Se resultatet herunder – gerne i HD-kvalitet.

Denne artikel er publiceret den 15. august 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

En kommentar

  • Ole Brockdorff

    Bare godt, må vi håbe det går som sagt med havnen fremover. Mulighederne er der.

Leave a Reply