25. april 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Brønshøj fik ikke sit ønske om revanche opfyldt, da Holbæk B&I lørdag eftermiddag var på besøg på Tinghøj Idrætsplads i sæsonens 2. kamp.

Brønshøj kom godt fra start og havde allerede i de første minutter et par gode chancer, bl.a. da Christoffer Boateng fra godt 15 meter sendte bolden direkte mod Holbæks mål, men der var ikke fart nok så det var intet problem for Holbæks målmand Christian Mortensen at redde bolden.

Tre minutter efter havde Boateng mere held med sig, da han i 9. minut får bolden dybt og kommer alene med Christian Mortensen, som ikke kan forhindre ham i at sende bolden i Holbæks mål og dermed bringe de sort-gule foran 1-0.

I 24. minut havde hjemmeholdet igen en chance, men Holbæks målmand blokerede og bolden gik til hjørne.

Brønshøj havde i det hele taget en del chancer i kampens første halvleg, uden at Holbæk tilsvarende var i nærheden af chancer.

Efter pausen fortsætter Brønshøj med at være oven på spillet. I 53. minut var hjemmeholdet tæt på at få 2-0 og igen to minutter efter forsøgte Christoffer Boateng med et frispark på mål, men bolden gik et stykke forbi målet.

Hjemmeholdet havde flere chancer i streg, uden det dog blev vekslet til mål.

I 83. minut sendte Holbæks Jonas Thomsen bolden i nettet, men ærgerligt for ham og holdet havde dommeren netop fløjtet for offside og dermed var der ikke mål.

Flere chancer til Brønshøj, men så i tillægstiden lykkedes det endelig: Et godt indlæg på tværs og Jesper Halling Friis fik udlignet til slutresultatet 1-1.