Jyderup: Tyve stjal seddelautomat fra Uno-X

En politipatrulje blev kort før klokken tre i nat sendt til Uno-X-tanken på Holbækvej i Jyderup efter i anledning af en alarm.

Politiet kunne konstatere, at seddel-/pengeautomaten var fjernet fra sin plads, så kun fundamentet stod tilbage. Under den umiddelbare efterforskning af tyveri af automaten fik politiet oplysninger om, at et sølvfarvet køretøj med tre personer i kunne være set i området.

Gerningsstedet blev undersøgt for spor, og politiet afventer nu, om nogen af sporene kan føre til identifikation af gerningsmændene. I den forbindelse hører lokalpolitiet i Holbæk gerne fra personer, som har har bemærket noget usædvanligt i området ved tankstationen i nat, eller som finder seddelautomaten efterladt et sted. Politiet kan kontaktes på telefon 114 med oplysninger i sagen.

Denne artikel er publiceret den 10. august 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply