20. april 2024

Mads Bøjesen sender bolden forbi Hvidovres målmand på et hovedstød til 1-0. Foto: Rolf Larsen.

Hvidovre lagde fra start stort pres på Holbæk, da de to hold mødtes søndag til sæsonpremieren.

Allerede halvandet minut inde i kampen havde gæsterne en kæmpe chance, men Holbæks målmand afværgede.

I løbet af det første kvartet havde Hvidovre således 4-5 gode chancer, mens Holbæk kun havde en enkelt.

På trods af presset lykkedes dey i 20. minut for Holbæk at komme foran, da Mads Bøjesen sendte bolden i mål efter hjørnespark af Birol.

Spillet bølgede herefter frem og tilbage med enkelte chancer til begge hold indtil Holbæk i sidste minut inden pausen gjorde det til 2-0 på et mål af Jonas Bengtson.

Efter pausen lagde gæsterne godt ud, men holbækkerne hang på og ydede modstand.

Ni minutter inde i  halvlegen reducerede gæstetne til 2-1

Og i tillægstiden udlignede gæsterne til 2-2.